soss

Det är mycket tankar som snurrar när man är gravid, här hoppas jag få utlopp för de flesta av dom :) <3

Hmm

Kategori: Pappa Putte

Putte borde inte få raka sig på egen hand längre... Tror det är för mycket ansvar för honom ;) döm själva...

Autocorrect

Kategori: Allmänt

Jävla telefon! Jag kan ju inte skriva på den. Tycke att det blir något ord som blir fel i nästan varje inlägg. Måste bli bättre på att kontroll läsa.. Suck!

Tant, tönt eller gravid?

Kategori: Allmänt

Ja, det är alternativen tydligen, eller ja, gravid la jag till själv. Men detta är det bästa jag köpt på länge. En fina liten tantvagn jag kan ha när jag ska handla så jag slipper nära påsar :) jätte fin :D

Namnsdag :)

Kategori: Allmänt

Fy bubblan vad det åskade och regnade i förmiddags. Va inte jätte sugen på att åka buss till stallet i regnet så mamma va snäll och lånade ut sin bil :) så vi passade på att åka och handla lite också nu när vi slapp gå ;)
Ikväll bjöd mamma på middag och sen åkte vi in till morfar för att äta tårta och fira Louises namnsdag :) eller ja, lite sent då hon hade namnsdag i lördags :)
En väldigt lyckad dag helt enkelt :)


Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med att jobba 4 dagar nu :) det är jobbigt att ligga på topp vet ni väll ;)

Växer

Kategori: bebis

Tror bebis är inne i en riktig växt period nu, idag har jag verkligen kännt att den är större än igår. Har börjat trycka mot revbenen när jag böjer mig och när jag inte sitter med ryggen helt rak. En väldigt annorlunda känsla ;) ikväll har bevis varit väldigt aktiv är sparkat som bara den :) väldigt mysigt :)

Dock har dagens värme kombinerat med jobb och detta plötsliga rörelse förhinder gjort att jag är helt färdig :) kom hem och la mig i sängen och har bara vilat. Nu ska jag sova och ser fram emot en ledig dag imorgon :D

:)

Kategori: appar :P

Hahaha

Kategori: Allmänt

Kul ;)

Hmmm

Kategori: Pappa Putte

Rädd att det kommer vara så här hos oss ;)

Haha

Kategori: Allmänt

En bild säger mer än tusen ord.
Blivande moster Louise och Hampus :)

Klippt

Kategori: Allmänt

Jag blev klippt idag, kortare än någonsin tidigare ;) men jag gillar det. Tycker det är skönt med kort hår men inte för kort ;)
Men jag struntade i färgningen, mest för att jag kom fram till att det egentligen inte fanns ett behov av det mer än i min fantasi :P

Snyggingen

Kategori: Allmänt

Åååhhh vad glad jag är! Har köpt ett par super snygga, jätte sköna mamma jeans idag! Plus ett och annat linne. Jeansen är helt ljuvliga! Älskar dom redan!!!

Gravidhjärna

Kategori: Allmänt

Enligt bones idag så sjunker IQ nivån med 8-10 poäng när man är gravid. Är det det vi kallar Gravidhjärna?

Putte tyckte iaf att det förklarade en del...

Håret

Kategori: Allmänt

Känner ett behov av att klippa mig eftersom jag börjar bli lite långhårig. Tänkte samtidigt att jag skulle föra lite slingor. Har dock hört lite rykten om att det inte skulle vara bra. Har kollat runt lite på olika hemsidor men blir inte klokare.. Men om man läser på 1177 så står det bara att man ska undvika det de första 3 månaderna men att det sen inte ska vara några problem. Så jag känner att man bör ju kunna lita på just den hemsidan. Ska ändå fråga frisören vad dom tycker.

Härligt

Kategori: Allmänt

Ibland när det har varit en tung dag med mycket ont så är min fina underbara Putte så snäll och masserar mina fötter :) det är så skönt så jag kan knappt beskriva det! Har ju iofs inte ont just i fötterna men det är ändå skönt och avkopplande innan man ska sova på kvällen :)

Han är som sagt jävligt bra den där Patrik <3

Trött?

Kategori: Allmänt

Helt sjukt, igår gick jag och la mig halv 10. Ändå var jag trätt i morse. Idag har vi varit på reptilmässan och sen en sväng hos Palle och Karin. Att gå inne på yllan i snigelfart i värme var inget jag vill göra om. Fick jätte ont i höfterna och ryggen. Så när vi kom hem till Palle och Karin la jag mig på soffan och lyckades somna trots 5 överenergiska 13 åriga pojkar. Det tycker jag är imponerande ;)

Nu är vi hemma igen, va en sväng inom Willys och handlade sallad till mat idag. Ingen av oss är dock jätte hungriga än så vi väntar lite med maten.
Annars ikväll blir det till att ta det lugnt och titta på någon bra film skulle jag tro. Alldeles lagom lördags kväll enligt mig :)

Att bli bjuden på mat efter en lång dag på jobbet och sen få hjälp i stallet är faktiskt guldvärt ibland!! Han är underbar den där Patrik <3

Kategori: Pappa Putte

Foglossning

Kategori: Allmänt

Sjukgymnasten gav "domen" foglossning. Har fått lite övningar att göra för att stärka musklerna runt bäckenet. Så får vi hoppas att det hjälper :) nu ska jag vila lite innan det är dags att jobba ikväll.

Vaken

Kategori: Allmänt

Vaknade kl 6 idag, som vanligt.. Det är inte så att jag varje morgon vaknar vid denna tiden och är pigg men jag kan inte somna om heller. Och skulle jag lyckas somna om sover jag till ca 10. Och det är trist åt andra hållet.
Idag ska jag iaf till sjukgymnasten och se vad dom säger om min stackars rygg :) blir säkert bra tror jag ;)

Soliga söndag :)

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Idag bjöd pappa på mat, vi promenerade dit och slängde oss i poolen med alla galna ungar ;) sen blev det grillat och efter det en tur till Åhus för lite glass :) bra söndag helt enkelt ;) 

Haha

Kategori: Pappa Putte

Pappa Putte tycker det är väldigt roligt att bli kittlad ;)

Zloty :)

Kategori: Allmänt

Fina knasiga katten :)

Musik

Kategori: bebis

Det ska börjas i tid säger dom. Och bebis kan ju nu höra ljud där inne i magen, så därför måste ju Putte försöka påverka så att 'Han' gillar rätt musik... Idag har vi därför lyssnar på lite musik genom magen ;)

Magen :)

Kategori: tjockisbilder

Bild från idag på magen :)

Barnmorskan

Kategori: bebis

I tisdags va vi ju hos barnmorskan. Bokade nya tider för resten av graviditeten, vägde mig, fick tider till föräldrakurser och lyssnade på bebisens hjärtljud. Allt verkade vara hur bra som helst så det känns ju himla skönt :)
Angående ryggen så var hon inte säker på om det va foglossning eller ischias. Så jag fick order om att boka tid till sjukgymnast. Det är gjort och på torsdag ska jag dit. Hoppas dom kan komma med några bra tips för jag känner inte riktigt att detta är behagligt..

Rygg

Kategori: Allmänt

Hatar min rygg för tillfället! Gör ont och inte blev det bättre av att jobba igår.. Jobbade iofs bara 4 1/2 timme men det räckte. Att spendera större delen av kvällen sittandes på en hård stol och sen ett par lyft innan det var dags att gå hem var ingen höjdare alls.. Men jag lyckades iaf få in vikarie till idag så jag kan ta det lugnt. Hoppas att BM kan komma med någon bra ide på tisdag för jag vill inte ha det på detta viset!! sjukt tradigt kan jag säga...

Bada

Kategori: Allmänt

Känner att jag nig hade kunnat behöva ett bad idag, ett varmt, skönt, avkopplande bad. Tyvärr har vi inget badkar :/ men jag har stora funderingar på att åka hem till mamma och låna hennes. Tror det hade varit skönt för ryggen med lite värme.. Får se hur jag gör, just nu har jag det ganska bra här i sängen ;)

Trist

Kategori: Allmänt

Fortfarande ont i ryggen så jag knappt vet art jag ska bli av.. Men eftersom det Varken är någon som vill eller kan jobba för mig ikväll får jag helt enkelt bita ihop och jobba iaf :/ känns inte bra alls måste jag erkänna men inte så mycket att göra åt det. Hoppas bara att jag inte blir sängliggandes som sist jag hade ont i ryggen.

Det som känns bra är att jag ska till barnmorskan på tisdag, hoppas hon kan komma med någon form av hjälp och tips. Har iofs varit lite dåligt med det tidigare tyvärr :(

Alien?

Kategori: bebis

Har ni sett alien filmerna? Ni vet dom jätte obehagliga där aliens växer i människors magar och sen bryter sig ut? Innan dom kommer ut ser man hur dom rör sig i magen. Lite så ser min mage ut nu ;) vet att det va en ganska hemsk jämförelse men det va det bästa jag kunde komma på :P ser väldigt roligt ut :) bebis rör ju som sagt sig mest när jag ligger ner och det är också då man ser det, har skrattat ganska mycket åt det ikväll ;)

Tjoho!!!

Kategori: Allmänt

Sverige i os final i handboll!! Härligt gjort! Putte har varit helt hysteriskt här hemma ;)

Gillar denna bilden från matchen mot Danmark :)

Ajaj

Kategori: Allmänt

Usch, har så ont i ryggen att jag tror jag avlider :/ sitter i ländryggen och det känns nästan som om jag ska gå av på mitten. Detta plus höft smärta som jag misstänker är lite lindrig foglossning gör att jag tvivlar lite på min arbets kapacitet i helgen :/ får se om jag mår bättre imorgon vilket jag verkligen hoppas på!!

Grattis :)

Kategori: Allmänt

Idag är det dags för nästa lillasyster att fylla år! Idag blir Louise 21 år liten ;) så ett stort grattis till henne <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_502547aeddf2b330fe00002b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_502547aeddf2b330fe00002b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_502547aeddf2b330fe00002b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_502547aeddf2b330fe00002b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_50254898e087c33e0d00007d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_50254898e087c33e0d00007d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_502548c6e087c35c16000006.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_502548c6e087c35c16000006.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_50254921e087c34d8f000045.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3531090/images/2012/pic_50254941e087c34002000075.jpg" class="image">

Mys

Kategori: Allmänt

Mys eftermiddag med Emelie och isabell blev det idag :) vi har lunchat, shoppat och fikat :)
Hittade present till Louise också men tänker inte säga vad det blev ;)

Nu ska jag åka hem till min älskade sambo och inte göra ett dugg mer idag. Ät helt slut i både rygg, ben och fötter nu.. :/

Isabell

Kategori: Allmänt

Blev ett a för mycket lilla tösen heter isabell inte Isabella ;) sån koll har jag :P

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag blir det ett par timmars jobb nu på morgonen, men bara till 11 :) hellre det än hela dagen igår som dom vill först..
Sen kl 12 ska jag möta Emelie och Isabella för en liten lunch dejt :) ska bli väldigt kul! Har knappt träffat Emelie någonting de senaste åren och Isabella har jag bara sett en gång på riktigt och då sov hon ;)

Någonstans däremellan ska jag hinna köpa paket till syster yster som fyller år imorgon. Har verkligen ide torka så det kan ju ta sin lilla tid :/

Haha

Kategori: tjockisbilder

När man ätit blir man lite tjockare ;)

Onsdag :)

Kategori: Allmänt

Fått lite gjort idag, sånt som skulle blivit gjort för längesen egentligen men som av olika anledningar inte blivit det.

Blev middag hos pappa efter vi hjälpt Louise och Hampus att sätta upp ett tält i pappas trädgård eftersom Louise ska ha fest där på fredag :)

På bilderna spelar Putte Wii med celina och liv :)

Krig!!

Kategori: Allmänt

Har haft fullt krig här hemma efter jag kom hem från jobbet :P jag vill se hoppningen och Putte ville se brottning o boxning. Jag vann makten över tvn så Putte fick titta på datorn ;) Tyvärr blev det ju ingen medalj idag, men vi håller tummarna på onsdag och den individuella finalen :) då är jag ledig och ska knappt missa en minut! Förutom de obligatoriska toapauserna ;)

Ledig helg

Kategori: Allmänt

Ledig hela denna helgen, Helt underbart! Tycker det är skönt med ett par dagars ledighet ;) i lördags var Putte och spelade dansband i önnestad och jag åkte hem till mamma och fikade framför tvn en stund :) Söndagen tillbringades framför os hoppningen :) kul att det går hyfsat bra för Sverige :) På kvällen tog vi en promenad till Willys för att handla lite nödvändigheter, bl.a. Glass ;) köpte en ny sort som va hur god som helst!! Den rekommenderar jag verkligen! Mums :D

...

Kategori: Allmänt

Ibland känns det som om världen och alla människor i den motarbetar mig. Så har det känts den senaste veckan.. Har inte alls varit motiverad till någonting och det mesta har bara varit jobbigt. Nu känns det som om det kanske är på väg att vända, ska bara få världen och människorna i den att arbeta med mig istället för mot mig ett par dagar..

Sanning nr 3!

Kategori: Allmänt

Jag kör på en tredje också bara för att vara lite dryg ;)

Sanning nr 2!

Kategori: Allmänt

En annan sorts sanning...

Sanning!

Kategori: Allmänt

Tror att detta är det närmaste sanningen man kan komma angående vissa människor man haft i sitt liv, inte alla men vissa..

Kanske?

Kategori: Allmänt

Kanske kanske kanske... Vi håller alla tummar vi kan :D