soss

Det är mycket tankar som snurrar när man är gravid, här hoppas jag få utlopp för de flesta av dom :) <3

Lussebullar

Kategori: Allmänt

Idag har jag, Putte och mamma bakat lussebullar :) mumsiga va dom, den ena plåten tog slut nästan direkt ;)

No baby

Kategori: bebis

Nope ingen bebis här än så länge.. Ska det vara som så att jag har fel??

Promenad

Kategori: Allmänt

Så ja, tog mig en liten promenix nu på förmiddagen, men va hjälpte det? Ingen bebis som ville komma för det ;) men det är ju lugnt, bebis ska inte komma förrän imorgon ju..
Helt sjukt förresten att man kan gå utan jacka så här sent på året.. Bara vinden som va lite kall!

Nej, nu ska jag ta en dusch innan jag ska åka in till jobbet och ta en fika för att fördriva tiden lite idag ;) något måste man ju göra medans man väntar :P

Kusin :)

Kategori: Allmänt

Fick igår första bilden på bebis nya kusin :) Puttes syster ska ju ha en liten till som är uträknad till den 29 april :) myspys <3

EKG

Kategori: Allmänt

För ett tag sen va jag ju hos läkaren och gjorde massa tester för att se om det va ngt med hjärtat eftersom jag är så ur och har svimmat. Fick tid att jag skulle ha långtids EKG och förra veckan à det dags :/ hemska sladdar att trassla in sig i och jag va alldeles sårig när hon tog av dom efter 2 dagar.. Har inte fått svaren än men det skulle komma i denna veckan :)

Pepparkaka <3

Kategori: bebis

Igår va jag och mamma på eko, va på jakt efter julgardiner till lägenheten :) hittade vad jag letade efter och lite till ;) de första julklapparna är inhandlade och så hittade jag världens sötaste kläder till bebis som h*n kan ha till jul :)

Freddie

Kategori: Allmänt

Freddie katt har varit i slagsmål och fått sår på benet och örat, då får man ha dumstrut ;) vi kan väll säga att han är mindre lycklig över detta :P

Tjockis ;)

Kategori: tjockisbilder

Lite mag bilder från de senaste dagarna, känns som om jag blir dubbelt så stor från dag till dag ;)

Blogg torka!

Kategori: Allmänt

Har varit ganska omotiverad till att blogg den senast veckan, varför vet jag egentligen inte. Men nu är det väll dags att ta tag i detta igen ;) vi bor fortfarande hos mamma eftersom dom renoverar lägenheten.
Men det blir väll som så att vi kan flytta hem i helgen :) vi va och kollade lägenheten innan idag och målaren sa att han trodde han skulle vara klar till imorgon :) känns hur bra som helst!

Idag är det bara två dagar kvar till beräknat, hoppas bebis kan hålla tider och kommer på fredag ;)

Abk

Kategori: Allmänt

Herregud vilken röra det blev helt plötsligt! Vi ska få renoverat i alla rum i lägenheten. Vi ville ha detta hjort till våren när bebis blir större så tänkte vi att vi kunde bo hos mamma under tiden. MEN idag ringer dom Putte och säger att dom kommer på onsdag, jaha, vi ska ha barn nästa fredag (om den kommer på beräknat datum)
Frågar då om det inte går att flytta på, men nej då får vi antagligen vänta ett är!! Suck! Så nu får vi ställa alla saker i mitten av alla rum och sen bär de av hem till mamma. Vi får ju bara hoppas att bebis inte kommer tidigare ;)
Abk och målaren påstår att detta kommer att ta 3-4 dagar.. Det tror ju inte jag! Av erfarenhet så vet vi ju att det brukar ta liiiite längre tid. Men jag håller tummarna!

Så nu ska jag börja packa pch ställa oordning lite här. Tar ju längre tid för somliga ;)

Middag :)

Kategori: Allmänt

Igår va pappa, helene och celina här och år middag. Det blev hemmagjord pizza och hallon smulpaj till efterrätt :) riktigt gott om jag får säga det själv ;)
Fick inflyttningspresenter av dom igår, fick en ny micro och en kaffemaskin :) hur bra som helst så TACK igen för det!! :D

Dom hade även med sig barnvagnen och bilstol. Så nu är nästan allt här hemma till bebis. Fattas bara korgen som bebis ska sova i när h*n är liten :)

Tänkvärt

Kategori: roligheter

En väldigt tänkvärd historia.. Men vet aldrig vilka konsekvenser ens handlingar får, positiva som negativa.. :)

Dag 17

Kategori: utmaningar

Något rosa

Yrvädret thilma är här idag och dansar på vårt köksgolv i rosa fin tröja :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördag idag och ikväll kommer pappa m familj hit på middag :) har precis skickat Putte till affären för att handla det vi behöver och jag ska snart ställa mig och förbereda i köket :)
Sen får vi se om kanske Micke och Emely, och Marie och thilma kommer hit en sväng i eftermiddag :)

Cats

Kategori: Allmänt

Fredag igår och då var det cats som gällde, först middag hos mamma sen åkte vi in till teatern. Cats va bra men en lite annorlunda musikal jämfört med dom jag sett innan.
Att sitta på teatern är inget att rekommendera när man är höggravid! Inget benutrymme och obekväma stolar ;) men en kvälls lidande kan man ju stå ut med :)
Tack mamma för middag och teater biljetterna :)

Twilight

Kategori: Allmänt

I torsdags var det äntligen dags!! Sista delen i twilight serien! Gud va bra film! Längtar redan tills den kommer på dvd så jag kan köpa den :)
Blev dock lite arg när jag va och såg den eftersom det inte riktigt va som i boken men det blev bra iaf! När jag smält det lite så kan jag erkänna att det blev en mycket bättre film så här!

Tack igen faster Signe för trevligt sällskap :D

Dag 16

Kategori: utmaningar

Ful bild på mig ;)

Denna typen av bilder finns det gott om på mig :P

Dag 15

Kategori: utmaningar

Min favorit sång

Det har jag ingen :/ funderade hela dagen igår men kunde icke komma på någon. :/

:O

Kategori: Allmänt

Kryss i taket!
Abk blev färdiga med golvet på en dag!!! Eller ja, snickaren ska komma imorgon och sätta upp listerna men iaf! Sjukt imponerande! Det trodde jag aldrig... Och snickaren lovade att fixa fönsterkarmen i köket när han kommer imorgon, alltså är jag väldigt nöjd just nu!
Förutom över det faktum att jag nu måste dammsuga upp allt jävla damm ;)

Dag 14

Kategori: utmaningar


Min frukost
Blev mitt mellanmål istället ;) milkshake :)

Dag 14

Kategori: utmaningar


Min frukost
Blev mitt mellanmål istället ;) milkshake :)

Hål :O

Kategori: Allmänt

Vi har ett stort hål i golvet! Nu ska bara snickaren komma hit och lägga igen det så golvläggaren kan komma tillbaka och lägga nytt golv. Härligt när dom måste fördela arbetet på det viset.. Jag hoppas ju bara på att det inte är den snickaren som skulle komma hit och sätta fast vår fönsterkarm i köket när vi flyttade in. För det är inte gjort än. Så då får vi kanske leva med hål i golvet en månad nu :P

Golv?

Kategori: Allmänt

Så ja, nu har golvläggaren kommit. Vilket oljud :P har iaf varit uppe tidigt och ätit frukost i lugn och ro. Men jag är så himla trött så jag kände att jag skulle vila en stund. Men det är det ju inte en jäkel som kan göra..
Men det är förhoppningsvis bara idag (om man ska tro på vad dom säger!?) sen har vi nytt fint golv i vardags rummet igen :D

Palle och Putte bar ut alla saker igår och zloty fick då en jätte stor lekplats där man kan springa jätte fort och sladda massor. Kul tyckte hon, mindre kul tyckte Putte som knappt har kunnat sova inatt för att hon haft roligt ;)

Sant

Kategori: roligheter

Hmm..

Kategori: Allmänt

Vissa saker är svårare än andra.....

Mvc

Kategori: bebis

Idag var det dags för besök på Mvc igen. Allt va så bra så bra. Precis som vanligt, vilket känns skönt! Bebis är fortfarande inte helt fixerad men var ändå något mindre rörlig än sist, så det går åt rätt håll ;)

Det gick mindre bra att lyssna på hjärtat idag eftersom får lilla buse bara sparkade på BM hela tiden, och va det inte sparkar så vände h*n sig bort så det inte gick att höra av den anledningen :P till slut fick vi luras genom att lyssna på hjärtat när jag satt upp i stolen istället för liggandes på britsen :P då gick det bra...

:D

Kategori: Allmänt

Igår va min faster Signe här och åt lite middag och kollade på näst sista twilight filmen. För på torsdag är det äntligen dags att se den sista filmen :) som jag har längtat!!! Ska bli så jäkla kul :D

Dag 13

Kategori: utmaningar

Något jag aldrig kommer glömma

Första gången vi fick se bebis i magen <3

Vecka 38 (37+2)

Kategori: tjockisbilder

Nu är det bara 18 dagar kvar :)

Dag 11 o 12

Kategori: utmaningar

Sexig kille/min bästa vän <3

(glömde bort det igår men jag kunde ju slå ihop dagarna så bra insåg jag ;) )

Lördags natten!

Kategori: bebis

Ja, den får ett inlägg för sig själv...

Började med att jag fick ont i magen på eftermiddagen/kvällen. En ihållande smärta som inte ville släppa. Alltså tänkte ju jag att det va iaf inte sammandragningar/förvärkar. Men Putte är lite mer nervöst lagd än vad jag är, och när varken panodil eller en varm dusch hjälpte så tyckte han jag skulle ringa in till sjukhuset och höra va dom sa, jag ville mest gå och lägga mig! Men jag tänkte att visst, dom kommer säg att jag ska sova och se om det hjälper så jag ringde mest för att lugna honom. Tyvärr gick det ju inte som jag tänkt utan dom tyckte jag skulle åka in. Sur som ättika klädde jag på mig och vi tog en taxi till förlossningen. Fick göra ctg och ultraljud samt att läkaren kände och klämde på magen. Och som jag hela tiden sa så va det iaf inte värkar utan antagligen bara ömhet från att vår väldigt livliga bebis har sparkat på mig ;) så vi fick åka hem igen, jag både nöjd (över att jag hade rätt!) och sur för att jag inte hade fått vara hemma i min säng och sova. Men Putte va nöjd och mindre orolig så det va väll värt något :)

Det som jag tyckte va roligast med vårt nattliga besök va att jag fick se bebis i magen :)
Putte missade det för han lyckades gå och hämta kaffe precis när läkaren kom och hämtade mig :P

Fredag o lördag

Kategori: Allmänt

Både fredag och lördag har varit slappa lugna dagar. I fredags va Elin här på eftermiddagen och fikade lite, väldigt mys och väldigt längesen! Det blev ju så komiskt att hon är tillsammans med vår granne, liten värld detta ;) sen på kvällen hade jag ett litet twilight maraton för mig själv eftersom Putte jobbade hela natten. Såg dom första två filmerna och fortsatte med den tredje när jag vaknat lördag morgon :)
På lördagen kom först mamma hit en sväng och lämnade massa mat, väldigt uppskattat!! :)
Sen hade vi en riktig mys kväll med go mat, fika, kortspelande och skitsnack bara jag och Putte <3

Dag 10

Kategori: utmaningar

Ett minne :)

Dag 9

Kategori: utmaningar


Mitt sovrum
Något obäddat och inte riktigt färdig möblerat ;)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en något kaotisk dag ;)
Började ned att jag åkte in till stan vid halv 9 för att hämta mammas bil så jag skulle kunna hämta Louise i Hässleholm, hon sa att hon trodde hon skulle vara i Hässleholm vid 11 så jag tyckte jag kunde passa på att åka och handla innan jag körde. Åkte bort till Willys och när jag kommer in i affären och har börjat plocka på mig vad jag ska så får jag ett sms där hon skriver att hon hann med ett tidigare tåg och va i Hässleholm redan 10 över 10!!! Stressar som tusan så jag ska hinna.. Är i Hässleholm kvart över, och då hann jag handla plus att jag inte kunde köra så fort eftersom det ös regnade så risken för vattenplaning va ganska stor. Som tur va så var hennes tåg försenat och kom inte fram förrän 20 över :)
Sen begav vi oss till pappa för att hämta hennes nycklar, till stallet för att fixa där och luncha hästarna, vidare till Willys (igen!) så hon kunde handla lite, hem till henne och lämna henne och alla saker, sen bort till mamma på barbacka för att se om hon va sugen på lunch vilket hon va ;) blev lunch buffé på museet, helt okej faktiskt :) sen körde vi hem Louise och mamma körde mig först till kvantum för att hämta ut ett bok paket till bebis :) sen vidare hem. Vid denna tiden va jag heeeelt slut och gick och la mig för att vila en liten stund (2 timmar) och nu ligger jag här på soffan ;) so far, so good :)

Nu ska jag ta tag i mig själv och diska undan och ställa alla mat varor där dom ska va, hade ju inte riktigt tid med det innan, allt blev typ inslängt i kyl och frys och resten hamnade på köksbordet :P

Dag 8

Kategori: utmaningar

Dagens klädsel :)
I brist på spegel får det bli så här ;)

Ojsan

Kategori: roligheter

??

Kategori: roligheter

Detta kan väll inte riktigt stämma, är vi så krävande??

Stödstrumpor

Kategori: Allmänt

Blev ju tillsagd att börja använda stödstrumpor när jag va hos läkaren i måndags, och jag måste bara säga att jag har aldrig kunnat föreställa mig vilken gåva detta är!! Gud vad skönt för ben och fötter! Inte alls svullen om kvällarna och det känns verkligen super! Sen att det inte är så jäkla snyggt är ju en helt annan sak ;)

Häftigt

Kategori: roligheter

Detta måste man ju säga är imponerande :O

Aaaahhhh!!!!

Kategori: Allmänt

Usch vilken dryg eftermiddag!! Kom hem från stallet vid halv två och då va jag så trött att jag gick in och la mig, hade även ont i hela kroppen så behövde vilan. Vaknade vid 4 och sen dess har jag gjort ingenting! Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig för? Är som sagt helt mör och kroppen tycker bestämt att jag ska vila, men hur kul är det? Usch vad trist detta är. Visst finns här saker som behöver fixas men jag har ju inte ork idag, samtidigt som jag då är sjukligt uttråkad, snacka om I-lands problem ;)

Men jag tror jag ska ta mig i kragen och faktiskt packa BB väskan, kan ju kanske vara dags att börja med det nu?

Någon som har något bra tips på något man bara MÅSTE ha med sig?

Dag 7

Kategori: utmaningar

Något som gör mig lycklig!

Här väljer jag att lägga upp en bild på min älskade familj som gör mig lyckligast <3

Dagen idag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en sån där lång dag då jag faktiskt har gjort massor ;) eller ja, i mina mått mätt just nu är det mycket.
Började med att jag sov betydligt längre än vad jag skulle, hade ställt klockan på 8 men somnade om och vaknade lite efter 9. Ingen större skada sked! Begav mig efter lite frukost till stallet och gjorde vid där. Åkte tillbaka in till staden och gick bort och tog en fika på jobbet innan jag åkte hem för att tvätta. Blev en tur vid vasken för att diska undan innan tvätten skulle börjas med :P
Hade tvätt tid kl 3 så det har jag roat mig med i eftermiddag. Bokade en ny tid tills på fredag så jag kan få undan lite till bebis grejor som behöver tvättas innan det kan användas :) just nu ligger jag på soffan och funderar över vad jag ska äta ikväll, om jag ska värna något eller bara ta ett par mackor. Just nu lutar det åt mackor då det är så himla gott! Har helt snöat in på rostade mackor! Eller Scones! Fast det gör jag inte ikväll, känns alldeles för jobbigt och det blir alldeles för mycket disk, och det orkar jag faktiskt inte med ikväll! ;)

Logiskt??

Kategori: roligheter

Tecknad logik är den bästa ;)

Dag 6

Kategori: utmaningar

Bild där jag ler :D

Föreläsning

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi varit på föreläsning på csk. Väldigt bra även om det va mycket som vi hört innan. Jag trodde att vi skulle bli visade förlossning och bb men där hade jag tyvärr fel. Men vi fick lite mer info om vad som händer där och vad man kan vänta sig. Så på det hela taget va det verkligen värt det även om 2 timmar på en trästol inte va det bästa för min rygg :/

nu är jag helt färdig och har lagt mig i sängen och ska sova! Mycket att göra imorgon så det gäller att vara utvilad :)

Lunch

Kategori: Allmänt

Va ju hos faster Kajsa och små kusinerna och åt lunch tillsammans med vicke idag. Väldigt trevligt och kul, där var en väldigt energisk Jonathan som mest skulle busa, jätte roligt hade han, och vi för den delen ;) byggde med lego och snackade :) först va han lite blyg som alla barn i den åldern men det släppte ganska snabbt och sen va han i full gång. Härligt med sånna barn tycker jag, som är energiska på ett bra vis :)

Doktorn

Kategori: Allmänt

Så ja, då har jag varit hos doktorn för att kolla upp yrseln och svimningarna..
Hon trodde att det berodde på graviditeten och jag är nu ordinerad stödstrumpor och så får jag inte stå upp för långa stunder. Att gå och vara i rörelse är däremot bra. Mitt blodtryck sjunker nämligen ganska mycket när jag stått upp en stund och det är ju inte så bra. För säkerhetsskull ska jag även få gå med en bandspelare i två dygn som spelar in mina hjärtljud. (idag har jag gjort EKG och ultraljud på hjärtat.) sen när bebisen är född ska jag in igen för ny kontroll för att kolla så det verkligen är graviditeten det beror på.
Så ja, så har min morgon sett ut, spännande ;)

nu ska jag hem och vila en stund innan vicke kommer och hämtar mig för lunch hos faster Kajsa.

Dag 5

Kategori: utmaningar

Citat jag gillar!
Detta va svårt, finns ju såååå många bra ;)
Så jag tänker dela med mig av 2, det ena är från min ibland kloka mor som alltid har sagt följande "var och en skäms för sig" mycket bra och tänkvärt på sitt vis :)

Helgen

Kategori: Allmänt

Har varit en ganska lugn helg, inte gjort överdrivet mycket vilket passar mig utmärkt ;)
Kusin vicke är nere från Stockholm så vi passade på att ta en fika i fredags, det är ju inte så ofta man ses nuförtiden. Sen blev det fredags mys för hela slanten med film, chips, morötter och dippa :D
Lördagen fick bli en liten röjar dag, packade upp lite grejer som blivit liggandes. Kom igen fram till att jag ville ha en byrå i hallen. Kollade lite på blocket och hittade en eller två som skulle passa. Ringde och de fanns kvar så i söndags hjälpte pappa oss att hämta sakerna i tollarp. När vi ringer på så öppnar en tjej som jag känner dörren, lite kul. Hon gick ett eller två år(kommer inte ihåg) över mig på gymnastiet, och vi läste teckenspråk tillsammans :) möblerna passade perfekt och zloty va mer än nöjd då hon hittade en ny sovplats.. Jag hade ställde en ljuslykta på den men den flyttade hon på så hon fick plats. Knäpp katt ;)

Dag 4

Kategori: utmaningar

Något jag älskar <3

Dag 3

Kategori: utmaningar

Random picture

Kuligt ;)

Kategori: roligheter

Dag 2

Kategori: utmaningar

Time you miss <3

vackert <3

Kategori: Allmänt

här kommer en liten historia som cirkulerar på facebook som jag tycker är väldigt vacker men sorglig... och helt klart tänkvärd!!

“When I got home that night as my wife served dinner, I held her hand and said, I’ve got something to tell you. She sat down and ate quietly. Again I observed the hurt in her eyes.

Suddenly I didn’t know how to open my mouth. But I had to let her know what I was thinking. I want a divorce. I raised the topic calmly. She didn’t seem to be annoyed by my words, instead she asked me softly, why?

I avoided her question. This made her angry. She threw away the chopsticks and shouted at me, you are not a man! That night, we didn’t talk to each other. She was weeping. I knew she wanted to find out what had happened to our marriage. But I could hardly give her a satisfactory answer; she had lost my heart to Jane. I didn’t love her anymore. I just pitied her!

With a deep sense of guilt, I drafted a divorce agreement which stated that she could own our house, our car, and 30% stake of my company. She glanced at it and then tore it into pieces. The woman who had spent ten years of her life with me had become a stranger. I felt sorry for her wasted time, resources and energy but I could not take back what I had said for I loved Jane so dearly. Finally she cried loudly in front of me, which was what I had expected to see. To me her cry was actually a kind of release. The idea of divorce which had obsessed me for several weeks seemed to be firmer and clearer now.

The next day, I came back home very late and found her writing something at the table. I didn’t have supper but went straight to sleep and fell asleep very fast because I was tired after an eventful day with Jane. When I woke up, she was still there at the table writing. I just did not care so I turned over and was asleep again.

In the morning she presented her divorce conditions: she didn’t want anything from me, but needed a month’s notice before the divorce. She requested that in that one month we both struggle to live as normal a life as possible. Her reasons were simple: our son had his exams in a month’s time and she didn’t want to disrupt him with our broken marriage.

This was agreeable to me. But she had something more, she asked me to recall how I had carried her into out bridal room on our wedding day. She requested that every day for the month’s duration I carry her out of our bedroom to the front door ever morning. I thought she was going crazy. Just to make our last days together bearable I accepted her odd request.

I told Jane about my wife’s divorce conditions. . She laughed loudly and thought it was absurd. No matter what tricks she applies, she has to face the divorce, she said scornfully.

My wife and I hadn’t had any body contact since my divorce intention was explicitly expressed. So when I carried her out on the first day, we both appeared clumsy. Our son clapped behind us, daddy is holding mommy in his arms. His words brought me a sense of pain. From the bedroom to the sitting room, then to the door, I walked over ten meters with her in my arms. She closed her eyes and said softly; don’t tell our son about the divorce. I nodded, feeling somewhat upset. I put her down outside the door. She went to wait for the bus to work. I drove alone to the office.

On the second day, both of us acted much more easily. She leaned on my chest. I could smell the fragrance of her blouse. I realized that I hadn’t looked at this woman carefully for a long time. I realized she was not young any more. There were fine wrinkles on her face, her hair was graying! Our marriage had taken its toll on her. For a minute I wondered what I had done to her.

On the fourth day, when I lifted her up, I felt a sense of intimacy returning. This was the woman who had given ten years of her life to me. On the fifth and sixth day, I realized that our sense of intimacy was growing again. I didn’t tell Jane about this. It became easier to carry her as the month slipped by. Perhaps the everyday workout made me stronger.

She was choosing what to wear one morning. She tried on quite a few dresses but could not find a suitable one. Then she sighed, all my dresses have grown bigger. I suddenly realized that she had grown so thin, that was the reason why I could carry her more easily.

Suddenly it hit me… she had buried so much pain and bitterness in her heart. Subconsciously I reached out and touched her head.

Our son came in at the moment and said, Dad, it’s time to carry mom out. To him, seeing his father carrying his mother out had become an essential part of his life. My wife gestured to our son to come closer and hugged him tightly. I turned my face away because I was afraid I might change my mind at this last minute. I then held her in my arms, walking from the bedroom, through the sitting room, to the hallway. Her hand surrounded my neck softly and naturally. I held her body tightly; it was just like our wedding day.

But her much lighter weight made me sad. On the last day, when I held her in my arms I could hardly move a step. Our son had gone to school. I held her tightly and said, I hadn’t noticed that our life lacked intimacy. I drove to office…. jumped out of the car swiftly without locking the door. I was afraid any delay would make me change my mind…I walked upstairs. Jane opened the door and I said to her, Sorry, Jane, I do not want the divorce anymore.

She looked at me, astonished, and then touched my forehead. Do you have a fever? She said. I moved her hand off my head. Sorry, Jane, I said, I won’t divorce. My marriage life was boring probably because she and I didn’t value the details of our lives, not because we didn’t love each other anymore. Now I realize that since I carried her into my home on our wedding day I am supposed to hold her until death do us apart. Jane seemed to suddenly wake up. She gave me a loud slap and then slammed the door and burst into tears. I walked downstairs and drove away. At the floral shop on the way, I ordered a bouquet of flowers for my wife. The salesgirl asked me what to write on the card. I smiled and wrote, I’ll carry you out every morning until death do us apart.

That evening I arrived home, flowers in my hands, a smile on my face, I run up stairs, only to find my wife in the bed -dead. My wife had been fighting CANCER for months and I was so busy with Jane to even notice. She knew that she would die soon and she wanted to save me from the whatever negative reaction from our son, in case we push through with the divorce.— At least, in the eyes of our son—- I’m a loving husband….

Hay Day!

Kategori: Allmänt

Har börjat spela ett spel som är sjukt beroendeframkallande :/ jätte jobbigt men det är ju så himla roligt av någon anledning! Sen är det ganska bra att ha något att göra på dagarna när man mest ligger på soffan ;)

Fika :)

Kategori: Allmänt

Ikväll bjöd Hampus på fika :) mumsigt! Fick lite saker av mamma som har varit på hennes vind, bl.a. Hittade jag mina sing star spel som jag trott att jag förlorat för alltid! Så jag är sjukt nöjd just nu!!
Ska strax gå och lägga mig, det är en dag imorgon också.. Ska upp ganska tidigt och sparka upp Putte innan jag ska till stan och fika med kusin vicke som är nere från Stockholm :)

Mam

Kategori: Allmänt

Om man gillar MAMs sida på Facebook så skickar som hem en napp om man skriver in sin adress. Detta har ju vi naturligtvis gjort, eller ja, jag har gjort till både mig och Putte ;) bra att kunna hans lösenord :P
Iaf, idag fick vi hem napparna:) jätte små och söta! Synd bara att båda ser likadana ut...
Nu väntar vi bara på bebis skedar från bambino som man också får om man gillar deras sida :)

Dag 1

Kategori: utmaningar

Gammal bild på mig.
Denna är från när jag gick på små strövarna när jag va liten :)

Kul grej

Kategori: utmaningar

Tänkte göra en liren rolig grej som jag hittat, fast då på bloggen också :) eller kanske bara här? Aja, börjar iaf imorgon så får vi se hur det blir :)